- Śniadania
- Przystawki
- Sałatki
- Zupy
- Dania obiadowe
- Desery







ZESTAW ŚNIADANIOWY - wędliny, sery, marynaty, warzywa, masło, dżem, miód, pieczywo; na gorąco: parówki lub jajecznica
Parówki lub jajecznica na gorąco, masło, pieczywo
Twarożek, miód, konfitura, pieczywo
Tatar wołowy z dodatkami
Śledź z suszonymi pomidorami i cebulką
Swojski pasztet z grzybkami i konfiturą z żurawiny
Sałatka grecka ( ogórek, pomidor, cebula czerwona, papryka, sałata lodowa, oliwki, ser feta )
Sałatka z kurczakiem w tortilli ( sałata lodowa, grillowany kurczak,pomidorki koktajlowe,
ogórek, rzodkiewka,sos tzatziki )
Rosół z ręcznie robionym makaronem
Soljanka - gęsta, kwaśno - pikantna zupa ukraińska
Flaczki wołowe po zamojsku
Żurek na zakwasie| jajko| kiełbasa| biały ser
Zupa gulaszowa
ZUPA WEGETARIAŃSKA: Krem z grzybów leśnych ze swojskimi kluseczkami
Zraz wołowy w sosie własnym| kluski śląskie| sałatka z buraczków
Kotlet schabowy| ziemniaki z koperkiem | kapusta zasmażana z kminkiem
Skwiercząca patelnia mięs|ogórek kiszony|pieczywo
Pierś z kurczaka| sos serowo-brokułowy| ziemniaki opiekane|mix sałat
Pieczona noga kaczki| sos żurawinowy| kopytka ziołowe| surówka słodko-kwaśna
Golonka wieprzowa podawana na patelni| chrzan| musztarda| ziemniaki opiekane
Żeberka barbecue| opiekane ziemniaki| colesław
Placek po zbójnicku| surówka słodko-kwaśna
Czebureki z wołowiną / sos jogurtowy z czosnkiem/ sałatka ze świeżych warzyw
Pierogi ruskie| po zamojsku| z kapustą i grzybami (gotowane lub smażone)
Piróg biłgorajski podawany na ciepło| zsiadłe mleko/sos z grzybów leśnych
Placki ziemniaczane| sos z grzybów leśnych| zestaw surówek
Placki ziemniaczane ze śmietaną
Pieczony filet z karmazyna | grzyby leśne w śmietanie | pomidorki cherry |
czarne tagliatelle
Filet z morszczuka| sos chrzanowy| frytki| marchewka z jabłkiem
Pieczony udziec z jelenia| sos pieprzowy| kasza gryczana|
ogórek kiszony
DANIE WEGETARIAŃSKIE: Kopytka ziołowe | sos serowy | pomidorki cherry | brokuł | sałatka ze świeżych warzyw
Puchar lodowy z owocami po brzegi
Ciasto domowe
Jabłko pieczone z żurawiną i gałką lodów